Fitto’ het ideale concept voor uw Shop-in-Shop store

Het Fitto paskamer verlichting concept is het ideale product voor uw Shop-in-Shop fashion winkel. Ervaring leert dat er op een winkel etage met verschillende shop-in-shop stores veelal een beperkt aantal gezamenlijke paskamers beschikbaar is.

De nadelen zijn eenvoudig op te sommen:

• De klant moet zoeken en ver lopen om te passen en krijgt hierdoor een negatief gevoel
• De verkoper verliest de klant uit het oog, dus kleinere kans op contact en verkoop
• De klant verdwijnt en kleding blijft achter in paskamer
• Wachtrijen voor de paskamer

Doordat de Fitto een innovatief plug ’n play product is en weinig kostbare ruimte inneemt (slechts 80 cm breed) is het gemakkelijk en snel te installeren zonder veel extra kosten. Met dit systeem doet u een voordelige investering in uw winkel, wat resulteert in een hogere omzet en een tevreden en terugkerende klant. Fitto biedt uw klant de ideale situatie zijn of haar outfit te passen in drie verschillende lichtsituaties (daglicht, kantoorlicht en sfeerlicht).

Met name de daglicht functie geeft de kleuren realistisch weer, te vergelijken met een heldere zomerdag. De klant hoeft dus niet de hele winkel door of de winkel uit te lopen om te zien of het kledingstuk nu zwart, donkerblauw of bruin is. Kortom; “Uw verkoper kan samen met de klant de outfit bekijken, beoordelen en….. uiteraard sneller verkopen!”