Concept

Uit een onderzoek met vrouwen, van tussen de 20 en 30 jaar, blijkt dat sommige vrouwen voorkeur hebben voor felle lichten, terwijl anderen zich comfortabeler voelen met gedimde warm lichten en of “normale” lampen. De interactieve versie van Fitto wordt geleverd met een bedieningspaneel met touch-toetsen en een ingebouwde infrarood motion-detector. Dit stelt gebruikers in staat om de kleurtemperatuur van het vul licht en de licht strips aan te passen, Het bedieningspaneel heeft drie instellingen: “daglicht”, “studio” en “kaarslicht”. Elke instelling creëert een unieke aangepaste sfeer. Als een toets wordt ingedrukt, wordt de voorgaande licht instelling over gevloeid naar de nieuw ingedrukte lichtinstelling.

lw_fitto_icon_01

Hogere conversie-ratio
Uit onderzoek van het Engelse Envision Retail Ltd. blijkt dat 68% van de klanten die kleding in de pashokjes aantrekt, de kleding werkelijk kopen zal. Terwijl 15% van de klanten kleding koopt zonder iets te passen. Met verbeterde lichtomstandigheden in de paskamer, zal uw omzet aanzienlijk toenemen.
 

lw_fitto_icon_02

Merkbeleving
Door klanten de mogelijkheid te geven om hun kleding te zien in verschillende soorten licht, zullen ze zich zekerder voelen over hun uiteindelijke aankoop. Dit zal de algemene merkbeleving verbeteren, waardoor de klanten eerder iets kopen en u zo ook sneller terug willen en of zullen komen naar de desbetreffende winkel.
 

lw_fitto_icon_03

Co-develop
De Fitto is een flexibel systeem. Samen met u kunnen we de software, lichtintensiteit, de kleurtemperatuur en de milieubewuste eigenschappen aanpassen, om het ons product aan de gewenste behoeften voldoet van uw merk imago. Het zal mogelijk zijn om complete units, vooraf verpakt met verlichting, sensor, spiegel en bedieningspaneel, overal ter wereld te kunnen bestellen.