Visie

Voor een duurzame wereld is innovatie en toegankelijk maken van energiezuinige oplossing zeer belangrijk. LED verlichting presenteert de grootste ontwikkeling in verlichting, sinds de uitvinding van de gloeilamp ruim 100 jaar geleden. Wij, als ondernemers op het gebied van verlichting, nemen onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een versnelde introductie en toepassing van duurzame producten. Gezamenlijk met onze afnemers en gebruikers stellen wij onze kennis en ervaring in om de nieuwe technologie van LED te vertalen naar relevante producten en toepassingen afgestemd op de vraag vanuit de markt.

Missie

Met uitgebreide ontwerpmogelijkheden, lange levensduur en energiebesparingen, biedt LED verlichting een wereld van nieuwe kansen en mogelijkheden. Met onze passie om bij te dragen tot een duurzame wereld, zijn wij van Lightwell vastberaden om de voordelen voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen wij door het faciliteren van productontwikkeling, productie en distributie van LED producten.

Lightwell werkt nauw samen met opleidingen van universiteiten en hogescholen zoals oa. TU Delft en InHolland. Lightwell biedt een leeromgeving voor jongtalent waarbij ontwikkeling en groei, zowel persoonlijk als zakelijk, wordt gestimuleerd.

In 2012 ontving TVI light in samenwerking met de HanzehogeschoolDog-Back Design Solutions en Lightwell, ondersteund door Energy Valley, een IAG subsidie voor ontwikkeling van intelligente dimbare straatverlichting.